Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Principal Auto
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statie Itp
Brand
RYME Spania
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Familia Net este compusă din tester frâne, aparat pentru verificarea geometriei roţilor, banc de suspensii, dispozitiv pentru măsurarea emisiilor de noxe, analizator de gaz, dispozitiv pentru măsurarea gradului de poluare fonică, tester faruri şi inspecţie vizuală. Echipamentul poate fi adăugat în mod progresiv în funcţie de necesităţile clientului.

Linia este compusă din aparat pentru verificarea geometriei roţilor maşinilor, un banc de suspensii şi un tester frâne pentru maşini, fiecare dintre acestea putând fi cumpărate şi separat. Linia este însoţită de un calculator performant şi cu plăcuţe electronice pentru măsurarea semnalelor transmise şi prezentarea clară a datelor pe monitor, pentru ca aceste să poată fi interpretate de către utilizator.

Funcţionare automată şi prin intermediul telecomenzii: aparatele detectează prezenţa vehiculului pornind testul în mod automat sau prin intermediul telecomenzii prin infraroşu. Cu ajutorul acesteia utilizatorul are acces la diferitele meniuri ale programului şi poate opera aparatele de la distanţă.

Posibilitatea de a derula teste şi pentru vehicule 4x4 cu tracţiune integrală.

www.principalauto.ro
Din Gura in Gura